CIPTA SUCCESS MARKETING


CIPTA SUCCESS MARKETING (CSM) merupakan syarikat pengilang dan pengedar produk minuman kesihatan berasaskan susu kambing asli. Perniagaan syarikat ini telah diterajui lebih daripada 10 tahun. CSM ditubuhkan pada bulan Mac 2005 dan 100 peratus hakmilik penuh bumiputera Islam . Syarikat ini berlokasi di Premis SME Bank Seremban, Lot 39, Jalan Lombong Emas 5, Taman Perindustrian Ringan Tun Dr. Ismail, 70200 Seremban, Negeri Sembilan.


CIPTA SUCCESS MARKETING (CSM) mempunyai 2 buah anak syarikat dibawah naungannya iaitu :
1) CSM HIJRAH
2) CSM MANUFACTURING.

Jenama Tok’Ali merupakan jenama minuman kesihatan yang dikeluarkan dan dikilang oleh Cipta Success Marketing dan diedarkan secara eksklusif oleh CSM HIJRAH. Keseluruhan produk yang dikeluarkan mempunyai tarikan dan keunikan yang tersendiri. Bahan utama yang digunakan dalam setiap produk adalah daripada susu kambing asli tulen diperolehi daripada kilang pemprosesan terkenal, berkonsepkan mesra alam serta dijamin bebas daripada bahan kimia berbahaya dan tiruan.


Website : www.csm2u.com.my
FB : Susu Kambing Tok' Ali

Friday, November 28, 2008

Serbuk Susu Kambing Asli

Susu Kambing Asli Tanpa Krimer dan Tanpa Gula kaya dengan protin, enzim dan vitamin A, mengandungi faktor anti-antritis (inflamasi sendi) dan anti barah. Susu Kambing lebih berkhasiat jika di bandingkan dengan susu lembu dan dapat membantu merawat mengubati demam kuning dan penyakit kulit. Susu kambing juga dapat mencegah gastrik, lelah(asma), insomnia dan ulcer. Susu kambing mudah di hadam kerana zarah lemaknya lebih kecil jika di bandingkan dengan susu lembu. Susu Kambing dicadang campur dengan minuman kegemaran anda, sesuai di minum waktu pagi dan malam sebelum tidur.
Harga: RM34.90 (SM) RM39.90(SS) Berat: 200gm

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...