CIPTA SUCCESS MARKETING


CIPTA SUCCESS MARKETING (CSM) merupakan syarikat pengilang dan pengedar produk minuman kesihatan berasaskan susu kambing asli. Perniagaan syarikat ini telah diterajui lebih daripada 10 tahun. CSM ditubuhkan pada bulan Mac 2005 dan 100 peratus hakmilik penuh bumiputera Islam . Syarikat ini berlokasi di Premis SME Bank Seremban, Lot 39, Jalan Lombong Emas 5, Taman Perindustrian Ringan Tun Dr. Ismail, 70200 Seremban, Negeri Sembilan.


CIPTA SUCCESS MARKETING (CSM) mempunyai 2 buah anak syarikat dibawah naungannya iaitu :
1) CSM HIJRAH
2) CSM MANUFACTURING.

Jenama Tok’Ali merupakan jenama minuman kesihatan yang dikeluarkan dan dikilang oleh Cipta Success Marketing dan diedarkan secara eksklusif oleh CSM HIJRAH. Keseluruhan produk yang dikeluarkan mempunyai tarikan dan keunikan yang tersendiri. Bahan utama yang digunakan dalam setiap produk adalah daripada susu kambing asli tulen diperolehi daripada kilang pemprosesan terkenal, berkonsepkan mesra alam serta dijamin bebas daripada bahan kimia berbahaya dan tiruan.


Website : www.csm2u.com.my
FB : Susu Kambing Tok' Ali

Wednesday, September 17, 2014

Khasiat Susu Kambing Untuk Ibu Yang Menyusukan Bayi



Khasiat Susu Kambing Untuk Ibu Yang Menyusukan Bayi

1) Susu kambing merupakan susu kedua terbaik selepas susu ibu.
2) Amalan meminum susu kambing dapat meningkatkan pengaliran susu badan.
3) Kalsium yang tinggi dapat membantu ibu yang kekurangan kalsium sewaktu menyusukan bayi.

-------------------------------------------------------------------------------------
INGAT SUSU KAMBING, INGAT TOK' ALI

Susu Kambing Tok' Ali, jimat, berkualiti, sedap, sesuai untuk semua, tanpa rasa hamis dan tiada pewarna tiruan..

Untuk maklumat lanjut sila kunjungi website kami: www.csm2u.com.

1 comment:

clever rich said...

salam maaf nak tanya pihak syarikat ni krimer ape yg dipakai tenusu atau tumbuhan (sawit) ?. Sebab saya baru call csm manufactured tadi tp orang tu bagi jawapan mmg mengecewakan boleh die cakap " ni melayu je yang tanya soalan pelik ni" skrg sy nak bagi tau ni melayu "educated" tu yg nak tanya. dia soal kite kenapa tak tanye nestle? itu hak kite nak tanya salah ke? Heran sungguh la orang mcm tu jawap panggilan dengan customer dari nak buat terus tawar hati. sy bukan tanya berapa nisbah susu atau krimer lagi. sy tanya bukan buka kilang tp nak buat jenama sendiri je. harap pihak ambil perhatian sebab kalau mcm tu cara jawab mmg customer x berkenan.

yg bernar

customer x jadi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...