CIPTA SUCCESS MARKETING


CIPTA SUCCESS MARKETING (CSM) merupakan syarikat pengilang dan pengedar produk minuman kesihatan berasaskan susu kambing asli. Perniagaan syarikat ini telah diterajui lebih daripada 10 tahun. CSM ditubuhkan pada bulan Mac 2005 dan 100 peratus hakmilik penuh bumiputera Islam . Syarikat ini berlokasi di Premis SME Bank Seremban, Lot 39, Jalan Lombong Emas 5, Taman Perindustrian Ringan Tun Dr. Ismail, 70200 Seremban, Negeri Sembilan.


CIPTA SUCCESS MARKETING (CSM) mempunyai 2 buah anak syarikat dibawah naungannya iaitu :
1) CSM HIJRAH
2) CSM MANUFACTURING.

Jenama Tok’Ali merupakan jenama minuman kesihatan yang dikeluarkan dan dikilang oleh Cipta Success Marketing dan diedarkan secara eksklusif oleh CSM HIJRAH. Keseluruhan produk yang dikeluarkan mempunyai tarikan dan keunikan yang tersendiri. Bahan utama yang digunakan dalam setiap produk adalah daripada susu kambing asli tulen diperolehi daripada kilang pemprosesan terkenal, berkonsepkan mesra alam serta dijamin bebas daripada bahan kimia berbahaya dan tiruan.


Website : www.csm2u.com.my
FB : Susu Kambing Tok' Ali

Wednesday, October 2, 2013

Susu Kambing Asli 1kg

Pek Susu Kambing Asli keluaran Tok' Ali yang terkini. Kandungan produk susu kambing asli 1 kg. Mutu di pertingkat agar pengguna lebih menikamti khasiat susu kambing berkenaan. Harga RM80.00(SM) RM90.00(SS)

1 comment:

Unknown said...

Nk tnya apa kandungan yg trdpt dlm susu kmbing asli tok ali ni?ada x bhn pengelmulsi mknan yg dbenarkn dmsukkn?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...